USLUGE

Čime se bavimo

FRIGO AIR servis klima uređaja bavi su:

  • Online prodaja klima 100% 100%
  • Montaža klima uređaja 95% 95%
  • Servis klima uređaja 90% 90%
  • Popravkom klima uređaja 85% 85%
U našoj online prodavnici pronaći ćete veliki asortiman klima uređaja. Brendovi će vam sigurno biti poznati, jer naša je želja da vam ponudimo poznate i dobre uređaje sa proverenim kvalitetom.

Za sve klime u našem asortimanu smo ovlašćeni servis, tako da ne morate da brinete kada dođe vreme za redovan servis. Naše ekipe će u vrlo kratkom roku doći po vašem pozivu i uraditi ga. Ugradnju klima uređaja isključivo vršimo sa našim materijalom, jer ga mi nabavljamo i za njega garantujemo.

Naša mreža usluga se vrši na teritoriji Beograda i na oko 50 km od Baograda.

Verovatno će vas i ovo zanimati

Radimo i montažu i servis klima uređaja koje nisu kupljene kod nas. Takođe, radimo popravku i servise klima uređaja koje nismo mi predhodno montirali ili servisirali. S toga, ne oklevajte da nas pozovete.

Takođe, u našoj ponudi rezervnih delova je veliki broj univerzalnih daljinskih upravljača. Ako spadate u grupu onih koji ne znaju da postoji mogućnost kupovine novog daljinskog upravljača, sada znate. Kod nas je moguće kupiti univerzalni daljinski upravljač koji će vam raditi kao i prethodni.

Čak i kod najkvalitetnijih i najvećih proizvođača desi se kvar ili lom, pa je super da znate da vršimo popravke daljinskih upravljača za veliki broj vrsta klima uređaja.

Nudimo vam i uslugu demontaže tj. skidanja ili premestanja klima uređaja. Šta to zapravo znači? Ako poželite da postojeću klimu premestite na neko drugo mesto, javite nam. Najsigurnije je za vas da naš tim profesionalaca bezbedno i bez ostećenja uređaja, premesti klimu na željeno mesto.

Bićete zadovoljni jer…

FRIGO AIR servis klima uređaja raspolaže sa velikim brojem rezervnih delova za razne vrste i tipove klima. Naš tim će efikasno i kvalitetno osposobiti vaš rashladni uređaj za rad.

Kada naša ekipa dođe na intervenciju i ustanovi kvar, ako mislite da je cena previsoka, možete platiti samo izlazak na teren, pa se o naknadnoj inervenciji dogovoriti sa majstorima.

Za one radoznale

Ako biste dodatno da se informišete i pogledate odeljak u kome odgovaramo na vaša najčešća pitanja, bacite pogled na naše teksove na BLOGU.

Šta smo do sada radili, najbolje se vidi u našem odeljku GALERIJA.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju na broj 062 848 8161